Met de steun van


Winnaars We Are Next gekend

Lore Marguillier   ‐  Dinsdag 14 nov 2017

Proficiat!

Proficiat aan alle deelnemende clubs van het project We Are Next, en in het bijzonder aan de winnende clubs Acro II Gym Brasschaat, Turnkring ILOKA Kapellen & Kon.Kat.Turnclub "Rap & Knap" Meulebeke vzw!

Vorig seizoen stapten maar liefst 28 clubs in het nieuwe project We Are Next, waarmee ze de actieve jongeren in hun club de mogelijkheid geven om in groep toffe uitdagingen aan te gaan en samen te werken aan projecten die hen interesseren.

Teamwork, creativiteit, eigen initiatief, engagement en uitdagingen staan centraal. Door het uitvoeren van ‘challenges’ krijgen de jongeren de mogelijkheid om talenten en competenties te ontwikkelen en skills aan te leren die ze in het latere leven ook kunnen gebruiken. Challenges zoals organisatie van thematraining, met de club in de krant komen, organisatie van een wafelenbak, videoreportage van een evenement maken, clubdans verzinnen en aanleren, ontwerpen van het decor voor het turnfeest,… kwamen allemaal aan bod.


Uit alle deelnemende clubs werden Acro II Gym Brasschaat, Turnkring ILOKA Kapellen en Kon.Kat.Turnclub “Rap & Knap” Meulebeke vzw door de jury als winnaars verkozen door de jury omdat zij de meeste en/of origineelste challenges hebben uitgevoerd. Zij zullen in de kerstvakantie beloond worden met een heus slotevenement voor de deelnemende We Are Next jongeren en hun coach. Wij wensen hen veel plezier en hopen dat ze actief blijven verder werken met het project We Are Next!

Wil je met jouw club ook starten met We Are Next? Bekijk dan hier alle info.