9 redenen om ook te starten met we are next

Elien Van Deynse   ‐  Dinsdag 4 sep 2018

De toekomst start vandaag

We are Next is een innovatief project van de Gymnastiekfederatie en de Vlaamse Overheid en werd in het leven geroepen in 2016. Het project biedt een kans voor zowel de club, coach als sporter om samen te werken aan hetzelfde doel.

‘We Are Next’ richt zich naar JONGEREN vanaf 13 jaar die van gymnastiek, dans, Rope Skipping en Freerunning houden, maar daarnaast ook nog tijd en zin hebben om in groep leuke dingen te doen. Ze zijn creatief en willen met hun vrienden samen aan een aantal projecten werken. Deze projecten zijn in de eerste plaats FUN, maar bieden hen ook nieuwe uitdagingen en helpen hen in het ontwikkelen van competenties die ze in hun latere leven nog kunnen gebruiken.

Maar waarom deelnemen aan dit project?

1. Je creëert een hechte vriendschapsband met de leden binnen je groep2. Het bestuur is trots op je groep!3. Je ontdekt je eigen vaardigheden en talenten die je ook buiten je club kan gebruiken4. Je bouwt mee aan een toffe club!5. Je leert jongeren kennen die in je club actief zijn op een ander niveau of in een andere discipline6. Je wordt een 'BS' binnen jouw eigen club, lees: bekende sporter
7. Is trainer, jurylid of bestuurslid worden iets voor jou? Je ontdekt het via dit project!
8. Gewoon omdat het super - mega - tof is!9. En last but not least: op het einde van het seizoen maak je kans op een supercoole Gymfed-prijs voor je hele groep!Wil jij ook in het we are next-project stappen? Stuur dan een mailtje naar wearenext@info.be!