Challenge done - Kom met je club in de (lokale) krant

Elien Van Deynse   ‐  Maandag 4 mrt 2019

Aan de slag met We Are Next

We are Next is een innovatief project van de Gymnastiekfederatie en de Vlaamse Overheid en geeft de clubs de mogelijkheid om haar leden nauwer bij de club te betrekken, een toffe groep te creëren en tal van leuke challenges aan te gaan. Elk maand plaatsen we één uitgewerkte challenge in de kijker.

Elke dag opnieuw wordt élke pagina van elke krant goed gevuld. maar niet al het nieuws in de krant gaat over politiek, economie of financiën. Nee, ook voor sport is er plaats voorzien!

Om als turnclub of trainingsgroep een een plaatsje te veroveren in de (lokale) media, moeten de journalisten het nieuws noemenswaardig vinden. Denk dus goed na over de inhoud die jullie inzenden, maar ook over de vormgeving.

Nieuws moet leuk, grappig, vernieuwend, opvallen, triest uitzonderlijk spannend of opmerking zijn. Het nieuws kan gebracht worden onder de vorm van beeld en/pf tekst, afhankelijk van de rubriek waaronder het verschijnt. veel stof om over na te denken dus als jullie in de lokale krant willen komen! Een uitdagende challenge als je het mij vraagt!

Rope Skipping Oostende vervolledigde alvast deze challenge en kwam in het clubblaadje!