The Sky is the Limit wint We are Next prijs

Elien Van Deynse   ‐  Dinsdag 28 aug 2018

WIPEOUT als beloning!

Op zaterdag 18 augustus trokken de We Are Nexters van The Sky is the Limit naar Nederland voor de ultieme WIPEOUT ervaring!

Op het einde van het seizoen 2017-2018 wou de Gymnastiekfederatie de clubs die het innovatieve We are Next-project uitvoeren graag belonen. Elke deelnemende club kon hun leukste, coolste of tofste uitgevoerde challenge indienen met een filmpje, foto's of verslag om zo in de prijzen te vallen.

Uiteindelijk kwam The Sky is the Limit, met hun origineel filmpje van het afgelopen seizoen, als grote winnaar uit de bus. Zij mochten met hun volledige groep naar dé WIPEOUT in Nederland. Het werd een toffe en vooral actieve dag! Afsluiten deden ze met een lekkere Barbecue op het domein.

Kon. Turnkring Aalst, Turnkring Deurnese Turners & Klimop RT Merksem vielen ook in de prijzen met hun inzending. Zij ontvangen voor iedereen van de groep een originele we are next-drinkbus van Dopper! Super handig én goed voor het milieu!

Wil jij ook graag in de prijzen vallen met jouw groep? Werk dan komend seizoen ijverig (verder) aan het We are Next-Project en maak er een tof jaar van! Eind mei schrijven we een nieuwe wedstrijd uit!