Met de steun van


We Are Next winnaar bekend!

Elien Van Deynse   ‐  Vrijdag 29 jun 2018

Dikke proficiat !!

Ook dit jaar gingen heel wat clubs aan de slag met het project We are next! De meest originele club willen we dan ook graag belonen met een supercool prijs!

We ontvingen afgelopen dagen heel wat toffe projecten van de we are nexters! Knappe video's, toffe foto's en originele challenges werden ingestuurd.

Het project We are next biedt actieve jongeren in hun club de mogelijkheid geven om in groep toffe uitdagingen aan te gaan en samen te werken aan projecten die hen interesseren. Teamwork, creativiteit, eigen initiatief, engagement en uitdagingen staan centraal.

Uit alle deelnemende clubs werd The Sky is the Limit door de jury als grote winnaar verkozen omdat zij de meest originele challenges hebben uitgevoerd én duidelijke een enorm positieve groepssfeer hebben gecreëerd! Zij zullen in de zomervakantie beloond worden met een heus slotevenement voor de deelnemende We Are Next jongeren en hun coach!

Ook de Deurnese Turners, KT Aalst en Klimot RT Merksem wisten enkele toffe projecten te realiseren afgelopen gymjaar. Daarom feliciteren we hen graag met een superhip gadget voor de volledige groep!


Wil je met jouw club ook starten met We Are Next en volgend jaar misschien kans maken op een coole prijs? Bekijk dan hier alle info.