Deelnemen?

VRAAG JE GRATIS STARTPAKKET AAN!
Lijkt dit project wel iets voor jullie? Zijn de gymnasten, de coach en/of het clubbestuur nu al enthousiast, en willen jullie erin vliegen. Laat het ons weten door dit infoformulier in te vullen en te sturen naar wearenext@gymfed.be!

Wij bezorgen de geïnteresseerde Gymfed-clubs een GRATIS startpakket. Dit omvat:

  • Handleiding voor de club en de coaches om het project in goede banen te leiden
  • Uitgewerkte challenges waar je meteen mee aan te slag kan
  • Canvassen die helpen bij het brainstormen en/of het uitwerken van grotere uitdagingen
  • Tools die je kan gebruiken binnen je eigen communicatie (filmpje, logo's, gadgets, banner,...)
  • Toegang tot besloten Facebookgroep om ideeën uit te wisselen, vragen te stellen,...Ben je nog niet 100% zeker of dit project voor jullie is en wil je iets meer info? We hebben een kort kennismakingspakket in pdf-formaat gegoten. Hierin kan je een deeltje van de handleiding en enkele voorbeelden van challenges vinden. Het geeft jullie vast en zeker een beter beeld of helpt de club om de trainers warm te maken. Ook het promofilmpje kan hierbij helpen.


Beloning

Hoewel het project vooral zijn nut zal bewijzen in de club zelf (gymnasten die langer in de club blijven, toekomstige medewerkers, toffe bende,…) is het natuurlijk ook leuk om eens naar buiten te treden en extra beloond te worden.

Maak foto's, filmpjes,... van jullie uitdagingen. Niet alleen het resultaat, maar ook hoe jullie eraan gewerkt hebben is belangrijk! Bezorg ons je ‘achievements’ via mail of post ze in de 'We are Next'-facebookgroep!

De groepen die de meeste, creatiefste of coolste uitdagingen aangaan, worden op het einde van het seizoen beloond met een toffe uitstap... en misschien winnen jullie wel de eindtrofee!